BAGAHA bril

Bril configurator

Soort bril selecteren

Soort bril
Soort glas officebril
Soort glas
Kies zonneglas
Kleur zonneglas
Kleur spiegelglas
Kleur meekleurende glazen

Sterkte opgeven

Pupilafstand (PD)
SKU:BAGAHA LIGL221 201, Col3
Verzending Gratis Zwart

Gratis verzending

Ook verkrijgbaar als zonnebril

Beschrijving

Ontdek de essentie van tijdloze elegantie met de BAGAHA bril, een toonbeeld van verfijnde stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Deze bril, met zijn subtiele rose-gouden afwerking, biedt een moderne draai aan een klassiek montuurontwerp, waardoor het een must-have is voor zowel modebewuste professionals als stijlvolle trendsetters.

De BAGAHA bril is met precisie vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lichtgewicht ervaring. De slanke metalen frames zijn ontworpen om comfort te bieden voor langdurig gebruik, terwijl de verstelbare neuspads zorgen voor een perfecte pasvorm op elk gezichtstype.

Perfect voor zowel mannen als vrouwen, deze veelzijdige bril past naadloos bij elke garderobe en gelegenheid. Of u nu werkt aan een belangrijke zakelijke presentatie of geniet van een ontspannen middag in uw favoriete café, de BAGAHA bril versterkt uw persoonlijke stijl met zijn subtiele charme en verfijning.

Met de BAGAHA bril bent u verzekerd van helder zicht en comfort, terwijl u er stijlvol uitziet. Voeg een vleugje klasse toe aan uw dagelijkse uitstraling met deze prachtige bril, een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan kwaliteit, comfort en tijdloze stijl.

Extra informatie

Kleur

Veerlengte

140

Model

Volledig omrand

Neusbrugmaat

17

Oogmaat

54

Materiaal

metaal

Superontspiegeld

Extra dunne glazen

Kraswerend

Ontdek meer in onze collectie