ROSEATE bril

Bril configurator

Soort bril selecteren

Soort bril
Soort glas officebril
Soort glas
Kies zonneglas
Kleur zonneglas
Kleur spiegelglas
Kleur meekleurende glazen

Sterkte opgeven

Pupilafstand (PD)
SKU:ROSEATE BL221 303, Col1
Verzending Gratis Zwart

Gratis verzending

Ook verkrijgbaar als zonnebril

Beschrijving

Betreed een wereld van verfijnde elegantie met de ROSEATE bril, waar klassieke charme en hedendaagse flair elkaar ontmoeten. Deze bril, uitgevoerd in een diepe, glanzende zwarte kleur, is het ultieme statement stuk voor de modebewuste individualist die geen compromis wil sluiten tussen stijl en functionaliteit.

Iedere ROSEATE bril is vervaardigd met aandacht voor detail, met hoogwaardig acetaat dat zowel duurzaamheid als een luxe gevoel biedt. Het tijdloze ronde montuur is verfraaid met discrete zilverkleurige accenten aan de scharnierpunten, wat een subtiel vleugje verfijning toevoegt aan het minimalistische ontwerp.

De ROSEATE is meer dan alleen een modieus accessoire; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Met zijn ergonomische ontwerp en lichtgewicht constructie, biedt deze bril een comfortabele pasvorm voor langdurig draagplezier. De universele vorm van het montuur flateert alle gezichtsvormen en brengt een evenwichtige symmetrie in uw gelaatstrekken.

Kies voor de ROSEATE bril en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap. Het is een essentieel mode-element voor iedereen die waarde hecht aan een scherpe, intelligente uitstraling. Perfect voor professionele settings, creatieve bijeenkomsten of casual dagen, de ROSEATE zal gegarandeerd hoofden doen draaien.

Extra informatie

Kleur

Veerlengte

145

Model

Wayfarer

Neusbrugmaat

21

Oogmaat

48

Materiaal

acetaat

Superontspiegeld

Extra dunne glazen

Kraswerend